a fost adaugat in cosul de cuparaturi

0 Cosul meu

LIVRARE GRATUITA peste 249 lei

Ai nevoie de un cadou special pentru copii? Alege jocuri magnetice!

Ai nevoie de un cadou special pentru copii? Alege jocuri magnetice!

Ai nevoie de un cadou special pentru copii? De ce jocuri magnetice? Sunt atatea lucruri de spus cand trebuie sa vorbesti despre copii si despre activitatile care li se potrivesc, incat o multime de idei ti se aduna in minte una cate una si nu stii asupra careia sa te opresti cu prioritate.  Copiii se joaca, invata, fac sporturi diverse, au preferinte culinare... Copiii fac o infinitate de lucruri asa micuti cum sunt, dar cred ca mai mult si mai mult le place sa se joace,   motiv pentru care am hotarat ca azi sa analizam jocurile magnetice.

Pentru copii, joaca reprezinta cel mai bun mod de auto-exprimare si auto-cunoastere. Jocurile au un rol foarte important in procesul de dezvoltare, pentru ca fiecare jucarie utilizata are proprietatile sale, dezvoltand atentia si gandirea, memoria si logica.

Jocurile magnetice sunt educative si pot tine copiii ore bune preocupati sa construiasca intr-un univers doar lor cunoscut. Contribuie vizual si cognitiv la dezvoltarea creativitatii, ajutand copilul sa se dezvolte armonios.  Iti recomand sa alegi pentru copilul tau tipuri de jocuri magnetice si jucarii magnetice, tinand cont de varsta sa, de capacitatile pe care le are, dar si de nevoile pe care le exprima.

Cel mai important avantaj pe care il ofera jocurile magnetice este independenta. Pur si simplu, nu au nevoie de un loc de joaca special amenajat pentru a putea fi utilizate. Este suficienta o masa normala pentru ca toate jucariile magnetice sunt complet echipate cu elementele de care au nevoie pentru a fi utilizate.

Combinand functiile de divertisment si creativitatea, jocurile si jucariile magnetice ajung sa fie instrumente educationale perfecte pentru copii de varsta prescolara si scolara. Chiar si jucariile magnetice cele mai simple pot fi foarte utile pentru copii, asigurand efecte benefice asupra copiilor pentru ca au rolul de a dezvolta logica, atentia, memoria vizuala, imaginatia, inteligenta si procesele cognitive.

De fapt, jocurile magnetice sunt niste dispozitive create cu magneti si pot reprezenta diverse figuri de animale, oameni si masini, in functie de tipul de  joc si subiectul acestuia.

Magazinul micilor strumfi ne ofera o serie de jocuri magnetice pentru copii, unul mai atractiv decat altul. Poti alege una dintre urmatoarele variante, insa vei reveni curand pe site pentru a cumpara un alt joc. 

Land Vehicles este un joc magnetic cu 81 de piese din care pot fi realizate utilaje de constructii in culori vesele care vor atrage cu siguranta atentia fiecarui copil. Din imbinarea acestor piese rezulta diverse utilaje cum ar fi macaraua, buldozerul si excavatorul.

Jocul magnetic educativ 3D format din 14 piese, de la Megaspace, contine 14 forme geometrice in culori variate, mai exact 6 patrate si 8 triunghiuri care pot fi foarte usor manevrate de copii si permit o gama variata de combinatii la asamblare. Jocul are rolul de a dezvolta relatiile spatiale si abilitatile de coordonare ale copilului.

Mini Karting ofera copiilor 15 de forme geometrice in culori vesele, fiind compus din 2 trapezuri, 10 patrate, 10 triunghiuri, 2 roti si un super dreptunghi, pentru ca micutii sa poata asambla o gama variata de vehicule. Avantajul acestui joc magnetic consta in faptul ca stimuleaza nivelul de creativitate din punct de vedere cognitiv si vizual, dar si abilitatile de coordonare,  ideal pentru dezvoltarea copiilor.

Jocul magnetic Creative Cube cu telecomanda inclusa contine forme geometrice intr-o multitudine de culori si este potrivit pentru constructia unei game variate de masini monster truck. Kitul include motorul si telecomanda, iar cutia contine 36 de accesorii si 59 de forme. Printre avantajele sale se numara stimularea creativitatii din punct de vedere cognitiv si vizual si dezvoltarea abilitatilor de coordonare.

In concluzie, va sfatuiesc sa acordati o atentie deosebita jucariilor si jocurilor magnetice si sa le includeti in variantele de cadouri,  pentru ca pot constitui daruri minunate pentru copii, la diferite evenimente.

Practicitatea oferita de jocurile magnetice este de necontestat. Acestea sunt solutii ideale pentru petrecerea timpului, nu doar la masa sau la birou ci si intr-o calatorie in masina sau chiar in pat.

 

Instagram

Ce inseamna?

Aceasta este modalitatea ce mai usoara pentru a te abona la oferte, promotii si stiri distribuite de catre noi - sau pentru a te scoate din lista noastra daca nu doresti sa le primesti.

Folosim cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Esti de acord cu utilizarea acestora?

DA NU

...in conformitate cu Politica de Securitate

Te rugam sa raspunzi la aceasta intrebare...

Ramai conectat

Putem trimite oferte, promotii si stiri pe adresa ta de email?

DA Nu

Never Miss Out

Inscrieti-va si ramaneti conectat pentru a afla despre noile noastre produse, oferte speciale, promotii, evenimente si vanzari.

Oferte secrete si promotii exclusive care sunt disponibile numai abonatilor!