by Carolina Limona October 14, 2017

A venit vara, iar vremea călduroasă ne permite să ne bucurăm toate activitățile specifice acestui sezon. Totodată, vara aduce cu ea vacanța mare, cea mai așteptată perioadă de către toți copiii. E timpul să spunem ”bun venit” plimbărilor lungi în parc, ieșirilor cu prietenii, jocurilor interesante și creative și nu în ultimul rând ”bun venit”  hăinuțelor chic de vară.

Rochițe Moderne Pentru Fetițe

Aceasta este vara rochițelor. La Strumf Mall găsești o colecție inedită cu cele mai frumoase rochițe pentru fetițe mereu moderne și cochete. Datorită multitudinii de variante disponibile, aici fiecare micuță domnișoară își găsește modelul ideal, rochia perfectă în care să arate ca o adevărată prințesă. Pentru ca orice rochiță să emane rafinament și mult bun gust, trebuie să fie dintr-un material de foarte bună calitate. Chiar dacă afară este cald, materialele de calitate permit pielii să respire, oferind confort pe parcursul întregii purtări.

Tricouri Cu Imprimeu și Pantaloni Lenejri Pentru Băieței

Pentru că nu vrem să-i neglijăm nici pe micii cavaleri, am pregătit pentru ei o gamă largă de modele de tricouri, cămăși și pantaloni, care le va asigura statutul de cel mai cool ștrumf. Așadar, nici baieții nu au voie să rateze cele mai moderne combinații și apariții în materie de modă. Oferă o personalitate aparte copilului tău și îmbracă-l în ținute care să-l reprezinte. Vara aceasta, tricourile cu imprimeuri sunt printre cele mai căutate piese vestimentare pentru băieței. Suprinde-ți copilul cu un tricou imprimat cu super-eroul lui preferat.

Pentru că vrem să ținem mereu pasul cu moda, aici vei fii mereu la curent cu ultimele tendințe în materie de hainuțe pentru copii. Cumpărând online, te ajutăm să caștigi timp și totodată să satisfaci orice preferință pe care o are copilul tău. Îmbracă-l cu stil ajută-l să-și dezvolte de mic bunul gust în alegerea ținutelor și în asortarea lor.

Carolina Limona
Carolina Limona