Despre Noi

Din dorinţa de a oferi mămicilor o gama accesibilă şi cât mai variată de haine online pentru copii, a apărut magazinul virtual Strumfmall.

Shopping-ul online este la modă în zilele noastre. Asta pentru că în general mămicile chiar nu mai au timp pentru a pierde ore bune la cumpărături prin magazinele clasice.

Fiindcă ştim cât eşti de ocupată cu creşterea copilului, magazinul virtual Strumfmall îţi vine în ajutor şi a selectat pentru tine, hăinuţe la modă, practice şi foarte utile, punând un deosebit accent pe calitate.

Va punem la dispoziţie hăinuţe pentru copii şi bebeluşi, cu vârste cuprinse între 0-14 ani, o multitudine de body-uri simple şi colorate, rochiţe, costumase, tricouri, bluze, pantaloni, blugi, accesorii şi încălţăminte pentru toate sezoanele. Hăinuţele sunt plasate pe categorii de vârstă, dimensiuni, fete/băieţi, culori, etc.

Suntem în plină dezvoltare

Aşadar vă vom oferi din ce în ce o gama cât mai largă de hăinuţe, accesorii şi încălţăminte pentru toate vârstele.

Toate produsele se află la un click distanţă de dumneavoastră. Comenzile se fac foarte uşor datorită site-ului bine structurat şi uşor de navigat.

Livrarea se face prin GLS transport în 24/48 de ore de la procesarea comenzii.

Va invităm să vizitaţi site-ul nostru online unde veţi găsi produse frumoase şi de calitate ridicată, suntem convinşi că nu veţi pleca fără o comandă efectuată şi vă vom servi cu cel mai mare drag!

Şi nu în ultimul rând, aşteptăm părerile voastre pe blog.

Cu drag,

 

INFORMAȚII UTILE

CONTACTEAZĂ-NE

Str. Marinarilor, nr. 8, sector 1, Bucuresti
Program lucru
Luni – Vineri
09:00 – 18:00
0723 316 578
0313 332 796
contact@strumfmall.ro

Strumfmall.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Detalii