Termeni și condiții

Site-ul www.strumfmall.ro, este proprietatea SC MIKO KIDS LINE SRL, cu sediu social in Bucuresti, sector 3, Bd. Decebal, nr. 12, bl. S7, sc. 1, et. 5, ap. 15, cam 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6486/2017, CUI: 37523718, Capital social: 200 Ron, Punct de lucru: Bucuresti, Sector 1, str. Marinarilor, nr. 8.

Strumfmall.ro (în continuare „Strumfmall”) deține și administrează site-ul aflat la adresa http://www.strumfmall.ro (în continuare „Site-ul”). Prin intermediul Site-ului sunt prezentate informații despre serviciile și produsele furnizate de către Strumfmall, precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea Strumfmall, a serviciilor și produselor sale sau în scopul îndeplinirii unor dispoziții legale.

Utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta între 14-18 ani care au acordul parinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat în exclusivitate de către Strumfmall. Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.
Strumfmall își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/ sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau prețurile produselor. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și Termenii prezentați, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Dreptul de autor a SC MIKO KIDS LINE SRL asupra informatiilor publicate pe site

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe și baze de date) este proprietatea exclusivă a Strumfmall și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului http://www.strumfmall.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea scrisă anticipată a reprezentanților Strumfmall.

INFORMAȚII UTILE

CONTACTEAZĂ-NE

Str. Marinarilor, nr. 8, sector 1, Bucuresti
Program lucru
Luni – Vineri
09:00 – 18:00
0723 316 578
0313 332 796
contact@strumfmall.ro

Strumfmall.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Detalii